Coach: Joke Roels

20191216-Joke-001-1024x1024-1 (1)

JOKE ROELS

Opvoedingscoach, auti-coach en psychotherapeut

[ameliacatalog category=1]

Mijn naam is Joke Roels, bezielster van de online groepspraktijk.

Mijn passie voor alles wat met opvoeden en menselijke relaties te maken heeft, maakt me met de jaren steeds bedrevener als opvoedingscoach. Ik zet mijn luisterend oor in om advies en ondersteuning te bieden in heel diverse opvoedingssituaties aan gezinnen met kleine kinderen (vanaf 2,5 jaar) tot grote pubers en jongvolwassenen (tot 25j).

Van lastig gedrag tot psychiatrische problematieken en VAPH, met of zonder ‘etiket’ / diagnoses (ADHD, ASS, ODD, hectingsstoornis, angsten, bipolaire stoornis, enz … ), zoeken we samen naar een manier om weer in verbondenheid te geraken zodat ieder gezinslid zich goed voelt. Van hieruit is het een kleine stap naar ouderschapsbemiddeling in alle mogelijke vormen. Tenslotte bouwde ik ook heel wat ervaring op in individuele therapie.

Dit online platform biedt het voordeel nog veel sneller te kunnen inspelen op concrete – vaak dringende – vragen. Je vindt hier onmiddellijk aansluiting bij een therapeut die de expertise in huis heeft om jouw probleem mee aan te pakken, zonder wachttijden. Dat dit ook nog kan zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen, maakt dat je je vraag ook veel makkelijker durft te stellen.

Hebt u vragen of opmerkingen voor deze coach? joke.roels@groepspraktijk.groeistof.be

Hebt u technische ondersteuning nodig? it-support@groepspraktijk.groeistof.be

ONZE COACHES HELPEN JE GRAAG MET EEN ONLINE COACHINGSTRAJECT

Heb je vragen hoe dit werkt en wat dit voor jou kan betekenen?