Lieselot De Tant

High performance coach

De mens achter de ondernemer, de menselijkheid binnen het team. Daar gaan we samen mee aan de slag tijdens een “High Performance” traject.

Als je als individuele ondernemer of manager met mij in zee gaat, werken we onder andere aan:

  • Zelfzorg– het is makkelijk om jezelf te verliezen in projecten en engagementen. Je kan er echter pas helemaal staan als je ook tijd neemt voor jezelf en aandacht besteedt aan jouw persoonlijke noden en behoeften
  • Perfectionisme– er is niets mis met excelleren, behalve als het jou als persoon en jouw zaak in de weg begint te staan. Perfectionistisch te werk gaan is niet erg, perfectionisme dat jouw functioneren in de weg staat is een ander verhaal
  • Echt zelfvertrouwen– wat betekent zelfvertrouwen voor jou? Hoe kan je nog meer in jezelf als ondernemer / manager gaan geloven en daardoor nog steviger in je schoenen staan?
  • Verbinding– Aan het hoofd staan van een team en / of een bedrijf betekent voor veel ondernemers helaas ook een gevoel van eenzaamheid. Dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Je staat er niet alleen voor. Samen zoeken we naar hoe jij meer verbinding kan creëren met je omgeving, je team, andere ondernemers, …

Wanneer je met je team in een traject wil stappen mag je het volgende verwachten:

  • Open communicatieis de basis van alles. Door open en eerlijk te communiceren gaan we elkaar beter begrijpen. Als we de andere beter begrijpen leggen we de basis van wederzijds vertrouwen en openheid. Wanneer er openheid en vertrouwen is, kan je een betere samenwerking verwachten wat dan weer leidt tot een groter succes van je team en je organisatie.

Diensten

Kennismakingsgesprek 30 min

gratis 

High performance traject voor teams: 6 maanden – 6 team meetings + 6 individuele sessies – 2400€ excl btw

High Performance traject voor ondernemers / managers – 10 individuele sessies – 900€ excl btw

Heb je beslist dat je als ondernemer of als manager samen met mij te bouwen aan jouw persoonlijk ondernemers- of leiderschapstraject?

Gedurende 10 sessies, verspreid over een periode van 6 maanden tot 1 jaar, gaan we samen aan de slag en werken we met thema’s, specifiek afgestemd op jouw vraag.

Wil je samen met je team aan de slag om nog meer verbinding en wederzijds vertrouwen te creëren?

Tijdens een traject van 6 maanden begeleid ik jou en je team naar meer open communicatie, verbinding en wederzijds vertrouwen, waardoor de samenwerking nog beter zal verlopen.

Concreet mag je je verwachten aan 6 team meetings, die ik graag playshops noem (we werken namelijk al genoeg) en 6 individuele sessies met jou als manager.

Ga nooit met iemand in zee zonder je goed te informeren.

Daarom plan ik graag een kennismakingsgesprek in met jou. De basis voor een productieve samenwerking is namelijk een wederzijds vertrouwen en dat kunnen we alleen opbouwen als wij ons goed voelen bij elkaar.

Heb je vragen? Wil je graag weten hoe ik werk en ontdekken of er een klik is tussen ons?

Dan wil ik je graag ontmoeten.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. De basis is namelijk een wederzijds vertrouwen en dat kunnen we alleen opbouwen als wij ons goed voelen bij elkaar.

Hebben we elkaar al ontmoet? Plan hier je vervolgafspraak in, zoals overeengekomen tijdens een persoonlijk gesprek.

Werktijden

Di 9 – 17u

Do 9 – 17u

Opleidingen

  • Doorbraak Coach opleiding – zelfzorg, coaching skills & businesstraining – Els Van Laecke Academy
  • Trauma & body work – Andrea Wandel – Els Van Laecke Academy
  • Keuzekompas coach – The Future Generation
  • Open Mind coach – Centrum Open Mind
  • Conversational Intelligence – Judith E. Glaser – WBECS

Testimonials

Een tijdje geleden kwam ik met Lieselot in contact en ging ik in op haar uitnodiging om in enkele sessies kennis te maken met haar manier van werken en coaching. Zonder verwachtingen kwam ik terecht in een warme sfeer met een sublieme coaching.

Coaching bij Lieselot staat voor een luisterend oor, niet aflatende vragen stellen en doortastendheid met voldoende ruimte voor eigen inbreng, gevoelens en behoeften.

Als cliënt vind je bij Lieselot vertrouwen in je kunnen en eigenheid.

Marjolein Van De Sompel , Zaakvoerder Happy Beautiful People

Tijdens coachingsessies bij Lieselot vind je enerzijds rust en anderzijds houdt ze je – soms ook letterlijk – een spiegel voor. Hierdoor ga je bepaalde zaken in een ander perspectief bekijken en kom je met andere inzichten en vernieuwde energie terug buiten.

Ingrid Tomsin , Osteopate Ingrid Tomsin

Dankzij mijn gesprekken met Lieselot sta ik nu waar ik jaren stiekem van heb gedroomd: zelfstandige zijn in een job waarin ik mijn ei kwijt kan.

Lieselot kon heel goed filteren uit ons gesprek waar mijn sterktes en mijn interesses zitten. Ze heeft me heel veel bijgebracht door naar me te luisteren en dankzij haar talent in coachen.

Kristien Ooms , Oprichter TalentQuest