Stel je eens voor: je voelt je niet goed in je vel, het is je allemaal teveel, je ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt dat het zo niet verder kan, maar je weet niet waar te beginnen.

Hoe fijn zou het op zo’n moment zijn, dat je je gewoon kan aanmelden voor het Groeitraject en jij je verhaal kan doen en je hulpvraag kan stellen aan de verantwoordelijke binnen de Groepspraktijk Groeistof. Na overleg bezorgt zij je een plan, een coaching traject op jouw maat, uitgewerkt met het team van de Groepspraktijk Groeistof. Dat persoonlijke Groeitraject houdt in dat een 1 of meerdere van onze coaches/therapeuten zich om jou ontfermen, zodat je met deze personen aan elk gewenst stukje van je leven kan werken.

Altijd de juiste coach voor jou

Daarin ligt de sterkte van Groepspraktijk Groeistof. Gezien we een team van experten zijn, kom je altijd bij de juiste coach terecht. Bij het uitwerken van jouw persoonlijk Groeitraject houden we rekening met wie jij bent, welke thema’s voor jou belangrijk zijn, en op welke manier jij kan groeien.

Het Groeitraject staat voor hulp op jouw maat met een maximale ondersteuning vanuit alle verschillende expertises.

Onder begeleiding van de verantwoordelijke zal het team met veel aandacht je zorgvraag bekijken en jou een persoonlijk Groeitraject voorstellen die het best aansluit bij jouw noden en behoeften. Aangezien je binnen het Groeitraject zal samenwerken met verschillende van onze coaches/therapeuten, zorgt het team voor kwalitatieve interne overdrachten zodat het voor jou heel vlot verloopt.

Zo werken we samen met jou en met verschillende coaches om je groei maximaal te ondersteunen, op alle levensvlakken.

We zijn heel erg trots op dit unieke traject, en geloven dat we hiermee nóg mooiere resultaten kunnen bereiken samen met jou. Dit is namelijk een heel compleet aanbod waarin we al onze expertises bij elkaar zetten om voor jou het beste coaching plan samen te stellen.

Groeitraject

1. Online intakegesprek

Jij mag je verhaal vertellen en door de extra vragen van de verantwoordelijke, krijgen wij een goed beeld van wat er aan de hand is, en hoe we jou verder kunnen helpen. Welke thema’s liggen op tafel zodat jij écht geholpen wordt en écht resultaat kan bereiken?

Een oorspronkelijke hulpvraag bestaat meestal uit verschillende thema’s en is geen afgebakend obstakel. Vaak liggen er onderliggende zaken mee aan de basis van je hulpvraag.

Voor dit intakegesprek betaal je 50,00 euro. Hiervoor ontvang je:

  • een online intakegesprek van 45 minuten met Joke Roels
  • een coaching plan op jouw maat
  • een online opvolggesprek van 30 minuten waarin we samen het plan bespreken

 2. Opstellen van jouw ideale coaching plan

Met de input van jouw intakegesprek, gaan wij samen nadenken over de expertises van welke coach/therapeut(en) een meerwaarde zijn om jou concreet verder te helpen.

Wat is anders dan het gewone traject; hier krijg je de kans dat er verschillende facetten van een obstakel worden aangepakt. Er zijn vaak meerdere aspecten die zorgen dat een probleem een probleem wordt, en je krijgt het beste resultaat door op die verschillende aspecten aan de slag te gaan.

Zo kunnen we een coaching plan opstellen met een traject van een aantal sessies per coach / therapeut.

Een voorbeeld uit de praktijk:

Teamoverleg groeitraject

Een koppel vertelt dat het moeilijk loopt met de opvoeding van de kinderen. Twee van de drie kinderen hebben een dubbele diagnose en het 3e kind zit in een onderzoeksfase. Ze vragen hulp om de kinderen terug wat rustiger te laten zijn. Door wat vragen te stellen vertelt vader dat hij al 3 maanden thuis zit met een burn-out en ook moeder geeft aan dat ze het gevoel heeft dat zij nu alles moet dragen. Ze lijkt af te stevenen op een depressie. Dit gezin kampt niet enkel met een opvoedingsvraag. Ook de ouders kunnen zowel samen als apart verder geholpen worden.  Het gaat niet enkel over de opvoeding. Het gaat ook over de mentale gezondheid van de ouders apart, het welzijn van het gezin en de opvoeding van de kinderen.

3. Feedback en voorstelling coaching plan

Tijdens het volgende online gesprek stellen we jou jouw coaching plan voor. Hierin zal concreet staan hoe we de thema’s zien.

Wat zien we liggen als thema, welke expertise willen we daar tegenover zetten en hoeveel sessies met die coach / therapeut nodig zouden zijn.

Hierin geven wij jou het advies, en we leggen tijdens dit online gesprek ook uit waarom we dit advies voorstellen.

Het coaching plan wordt met jou volledig besproken, zodat jij zelf ook jouw feedback hierop kan geven. Dit plan is volledig op jouw maat en wordt samen met jou opgesteld en besproken.

Alles is bespreekbaar. Jouw welzijn is regel nummer 1 in dit Groepstraject.

4. Je kies voor Groeitraject Zilver of Goud

Afhankelijk van jouw coaching plan, stellen wij het Zilver of Goud Groeitraject voor.

Sowieso ben je tot niets verplicht en laten we je de vrije keuze hierin.

Maar we geloven wel dat we met dit Groeitraject een uniek en compleet aanbod voor jou hebben, waardoor we veel intenser alle thema’s kunnen aanpakken die in jouw/jullie leven spelen.

Groeitraject Zilver en Goud

  • In het Zilver Groeitraject helpen we je graag met 2 sessies per maand, aan € 140(€ 70 per sessie)
  • In het Goud Groeitraject voorzien we graag 4 sessies per maand, aan  € 240 (€ 60 per sessie).

Deze trajecten kunnen wisselen per maand, volgens jouw agenda en budget.

Als je een Groeier wordt, dan verwelkomen we jou graag in onze Facebook community, exclusief voor Groeiers: Stof om te blijven groeien

Op deze manier kunnen we je op regelmatige basis herinneren aan en je verder begeleiden met relaxatieoefeningen, tips rond zelfzorg en persoonlijke groei, tools rond rust in je hoofd en in je leven, en stilstaan bij je loopbaan en gezin.

In deze Facebook groep geven we je graag stof om te groeien, en kan je met al je vragen en bedenkingen terecht. We willen hiervan een echte community maken, waar je je thuis voelt en welkom bent.

Word jij ook een Groeier?

Kies jij voor jezelf en wil je komaf maken met die thema’s die je het leven moeilijk maken?

Wil je graag (terug) stralen? Helemaal jezelf zijn en in je kracht staan?

Het uniek Groeitraject biedt jou het neusje van de zalm, want als team van coach/therapeuten met diverse expertises werken we met dit traject veel diepgaander en gedetailleerder op verschillende thema’s, waardoor je als persoon én als gezin echt kan (samen) groeien.