Sabrina Vanhove B2B

Inspirerende en verbindende creator

Als ondernemer hebben we vaak het gevoel alleen te zijn. We worden niet begrepen door de omgeving. En wanneer we een nieuw idee bedenken of een inzicht krijgen, worden rare blikken toegeworpen. Dan is het wel fijn om een gesprek met iemand te hebben over dat wat je bezighoudt. Daar waar jij je de vraag stelt als jouw ideeën wel haalbaar zijn. Iemand die even met je meedenkt naar nieuwe of vernieuwde ideeën binnen je onderneming. Iemand die jou nieuwe inzichten kan geven. Zodat jij niet alleen blijft zitten met twijfels, onzekerheden en angst om jouw ideeën waar te maken.

Als inspirerende en verbindende creator kan je bij mij terecht voor een inspiratiegesprek.

Heb je de kriebels te pakken, wil je jouw ideeën omzetten naar de werkelijkheid maar je hebt iemand nodig die je daarin begeleidt? Ook dan sta ik naast jou om je te ondersteunen.

Hoe pakken we dit aan?
Eerst en vooral luister ik naar jou. Wat zijn jouw wensen, noden, wat wil jij bereiken en waar zie jij jezelf over X-aantal jaar. We nemen jouw huidig businessmodel en bekijken hoe we dit kunnen optimaliseren. Dienen er nieuwe ideeën uitgewerkt te worden of kunnen we bestaande diensten of producten vernieuwen?

Heb je medewerkers die hierbij wil betrekken of weet je niet goed hoe dit te communiceren naar hen toe? Geen probleem! Ook hierbij kan je rekenen op mijn ondersteunen en bekijken we de beste manier om ook jouw medewerkers mee enthousiast te krijgen.

Diensten

Kennismakingsgesprek | Prijs: Gratis | Tijdsduur: 30’

Korte toelichting: Voor we effectief samen van start gaan plan ik graag eerst een kennismaking met je in. Dit om je beter te leren kennen en om te kijken als we op zakelijk vlak een matsch zijn.

Inspiratiegesprek | Prijs: € 115 (excl btw)  Tijdsduur: 60’

Korte toelichting: Tijdens een inspiratiegesprek gaan we samen jouw ideeën en inzichten bekijken. We zoeken, indien nodig, naar nieuwe ideeën. Wil je nog een aantal dingen kwijt als ondernemer, ook dan zal ik tijdens een inspiratiegesprek een luisterend oor bieden. Achteraf krijg je een verslag met de besproken items.

Inspiratiegesprek+ | Prijs: € 125 (excl btw) | Tijdsduur: 60’

Korte toelichting:

Heb je een inspiratiegesprek met mij gehad? Wens je verder te sparren of te brainstormen over je ideeën? Wil je de ideeën verder uitwerken en weet je niet hoe? Dan kan je een ‘inspiratiegesprek+’ boeken. Hierin verdiepen we ons in de verdere uitwerking van de ideeën en zichten.

Opleidingen

2013: Bachelor in het Onderwijs (KHL)

2017: Sales en Marketingverantwoordelijke Syntra

2018 – 2020: Verschillende opleidingen bij Businesscoaches

MIR: Master in Results
Marketing
HR

Sales

Contactgegevens

Testimonials

“Ik vind het erg lastig om mijn eigen waarde in te schatten. Dankzij de gesprekken met Sabrina zie ik mijn eigen waarde en kan ik dit ook overdragen naar mijn klanten. Zo verdien ik mijn investering meteen bij de eerste klant terug.”

Sarah - PMC Maasland

“Ik plan regelmatig een sessie met Sabrina. Steeds weer komen er nieuwe ideeën en inzichten naar boven. Niet elk idee of inzicht wordt uitgewerkt. We kijken samen naar de mogelijkheden en maken de beslissing. Zo til ik mezelf elke keer weer naar een volgend niveau! Een echte aanrader dus!”

Lena – NextStep,

Diensten Sabrina Vanhove

Kennismakingsgesprek 30 minuten

0

Inspiratiegesprek 60 minuten

115

Inspiratiegesprek+ 60 minuten

125

Over mij