Bedrijven

Niemand hoeft u te vertellen dat 2021 een pittig en uitdagend jaar is, in het bijzonder voor u en uw onderneming. Ofwel bent u flexibel en surft u mee op de golven ofwel zit u met uw handen in het haar en vraagt u zich af hoe het nu verder moet.

Desalniettemin biedt 2020 u ook de kans om u als onderneming en werkgever te profileren als een duurzaam, flexibel bedrijf met een hart voor uw werknemers. In dat laatste wil groepspraktijk Groeistof u als ondernemer graag ondersteunen. We stellen ons graag even kort voor:

pexels-andrea-piacquadio-927022

Groepspraktijk Groeistof is een online, multidisciplinair team verspreid over Vlaanderen. Het is onze missie hulp te bieden aan eenieder met een hulpvraag, waarbij we steeds naar de mens achter de klachten kijken en hulp aanreiken vanuit een holistische benadering. Onze sterkte ligt erin dat ieder werkt vanuit zijn expertise, waardoor we een totaalaanpak aanbieden. Bedrijven coaching in Vlaanderen.

Wat kunnen wij vandaag voor u en uw onderneming betekenen?

Zoals gezegd is 2020 een pittig jaar met heel wat vragen zowel voor u en uw onderneming, als voor uw werknemers. Zij zijn uiteindelijk het kapitaal van uw onderneming, daar zij voor de dagdagelijkse werking instaan. Werknemers die zich goed voelen in hun vel en met plezier aan het werk gaan, zelfs in uitdagende omstandigheden, zijn dan ook essentieel voor het goed functioneren van uw onderneming. Een onderneming waarnaar klanten graag opnieuw naartoe gaan en klant blijven.

Om uw werknemers een hart onder de riem te steken en te blijven motiveren, doen wij u graag het volgende voorstel:

Pakket ‘Een hart onder de riem voor je personeel’, bestaande uit:

  • Het boek ‘Hartekracht, licht in het donker’ van Tinne De Bie: een boek rond zingeving met tips om in moeilijke, uitdagende tijden positief te blijven en mogelijkheden te leren zien.
  • Individuele sessie van 1u bij één van onze coaches: uw werknemer ontvangt hierbij persoonlijke tips en coaching voor vragen die bij hem/haar leven, zodat ze zich opnieuw beter in hun vel voelen.

Dit pakket heeft een waarde van 77 euro. Als groepspraktijk Groeistof dragen wij echter graag ons steentje bij aan de huidige situatie, waardoor wij u dit pakket aanbieden voor 20 euro per werknemer.Steekt u uw personeel graag een hart onder riem? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Contact : Tinne De Bie