Eva Schacht

Lifestylecoach

Fijne kennismaking. Ik ben Eva Schacht, jouw lifestylecoach.

Ervaar je ook een gebrek aan energie met eventuele bijkomstige klachten zoals darm- en huidproblemen ?
Vind jij het ook uitdagend om alle ballen in de lucht te houden ? Familie, vrienden, werk, gezin, huishouden, kinderen,… er blijft zo weinig tijd over voor jou. Is dit nu het echte leven ?
Stel je jezelf ook soms de vraag: ‘waar ben ik nu echt goed in, waar word ik echt gelukkig van’ ?

Tijd om naar binnen te keren ! Wat mag je van mij verwachten ?

 • Luisteren en soms horen wat niet wordt gezegd is mijn sterkte. Daardoor ontwarren we samen waar jij vast zit.
 • Concrete opties en actiemogelijkheden. Ik hou van duidelijke, concrete mogelijkheden aanbieden waarmee jij onmiddellijk aan de slag kunt.
 • Bereikbaarheid en ondersteuning. Groeien en evolueren kan soms een beetje pijn doen. Ik wandel graag met je mee en vind bereikbaarheid belangrijk. Verwacht van mij dat ik jouw grootste supporter ben in het bereiken van jouw doelen.

Ik ben NIET jouw meest geschikte lifestylecoach als je

 • Verwacht dat ik beslissingen neem in jouw plaats. Jij bent de regisseur van jouw film. Ik reik slechts de mogelijke scripts aan.

Come and find the place inside yourself where everything is possible !

 

Diensten

 • Kennismakingsgesprek 30 min – gratis
 • Sessie 60 min – 70 euro
 • Boost Traject – 395 euro
 • Het BOOST traject is er voor zij die net als ik geloven in een holistische aanpak. Het is een aanpak van lichaam én geest, denken en voelen. Elke sessie duurt ongeveer een uur en gaat 1 keer per maand door. Tweewekelijks houden we online check-ins. Tussendoor ben ik uiteraard bereikbaar via de afgesproken kanalen.

Opgelet: in bepaalde gevallen kan je als werknemer loopbaancheques inzetten om coaching of een deel van een traject te betalen. Contacteer me voor meer informatie.

Contactgegevens

Diensten Eva Schacht – lifestylecoach

Kennismaking 30 minuten

0

Individuele sessie 60 minuten

70

Boost Traject

395

Toelichting diensten en informatie

Het BOOST traject is er voor zij die net als ik geloven in een holistische aanpak. Het is een aanpak van lichaam én geest, denken en voelen. Elke sessie duurt ongeveer een uur en gaat 1 keer per maand door. Tweewekelijks houden we online check-ins. Tussendoor ben ik uiteraard bereikbaar via de afgesproken kanalen.

 1. Intake: de ontwarring. Wat wil je echt, waar loop je vast, waar wil je naartoe, wat is je doel ?
 2. Sessie 2: Zelfinzicht gevolgd door zelfzorg. Wat zijn jouw talenten ? Waar haal je energie uit, wat moet je meer of net minder doen ? Waar word je blij van ? Waar liggen je groeikansen nog ?
 3. Sessie 3: Straalt mijn buitenkant uit wie ik vanbinnen ben ? Tijdens deze sessie bepalen we enerzijds de kleuren die jou doen stralen en kracht bij zetten. Anderzijds koppelen we dit aan wie je bent. Hoe maak je je ‘binnenkant’ zichtbaar in de wereld ? Hoe breng je je persoonlijkheid naar buiten ?
 4. Sessie 5: Voeding en beweging voor meer energie en daadkracht want… jawel, je voeding is zo bepalend voor je energiepijl !

Over mij