Flip van der Poel

Hypnosetherapie

Hypnosetherapie biedt jou een krachtige snelle oplossing voor oa pijnen, voedingsintoleranties, verslavingen, schuldgevoel, stoppen met roken, geen rust vinden, zelfvertrouwen, dromen, slaapproblemen, verdriet, stress, angst/fobie (spin, hoogte, vliegen, snelweg, enz), boosheid, depressie, kortweg élke belemmerende gemoedstoestand en ook positiever, het beter kunnen gebruiken en versterken van bepaalde capaciteiten of talenten.

Hypnose is géén slaap, géén hocus-pocus maar een staat van heerlijke ontspanning (trance genoemd) die je ook hebt wanneer je even weg bent in een meeslepende film of een spannend boek. In hypnose lijkt het alsof je weg bent, maar je hoort alles en er gebeurt niets zonder dat jij het wilt.

Terwijl jij in hypnose bent, kunnen wij jouw onderbewuste bereiken en daar rechtstreeks de juiste informatie aanbieden om precies die verandering uit te voeren waar jij al zolang op wacht !

Informatie onder hypnose komt liefst 200x sterker binnen in je mind dan tijdens een gewoon therapiegesprek. Met die nieuwe info brengt jouw onderbewuste dan positieve, stimulerende en/of herstelprocessen soepel, zo snel mogelijk en veilig op gang. De verandering is begonnen !

Daarom werkt hypnose wél (en dieet/work-out/shakes niet) om bv stevig af te slanken !

Misschien lijkt hypnose dan duur, maar dat is het helemaal niet. Omdat er zo rechtstreeks gewerkt wordt, ben je er met een paar sessies van af. Geen pillen, geen maandenlange gesprekken. Kort, krachtig en doeltreffend ! Jouw probleem NU oplossen begint met 1 klik. You can do it !

certificaat multidisciplinair team

Diensten Filip Van Der Poel – Hypnosetherapie

Info gesprek

0
  • VIRTUELE MAAGBAND PROGRAMMA afslanken zonder operatie gratis info 3 trajecten, 30 minuten

Intake + 1e sessie

125
  • kennismaking/intake keuze welke techniek 30 min 40 euro + eerste sessie 30-60 min

Vervolgsessie

85
  • opvolgsessie hypnose of andere techniek 30-60 min

Over mij