Karolien Minnaert

Stress en burn-out coach

Wil jij minder klachten en meer energie?

Hoe zou het zijn om beter met stress en tegenslagen om te gaan?

Stel je eens voor dat je ‘s avonds nog genoeg energie over hebt om leuke dingen te doen. Of dat je niet meer wakker ligt van al dat piekeren en je uitgeslapen en vol zelfvertrouwen de dag begint.

Hoe zou je leven er dan uitzien?

Wist je dat ruim 1 op 6 werkende mensen stress ervaart en daarmee in de gevarenzone zit van burn-out? En dat hoeft niet altijd werk gerelateerd te zijn, want wees gerust, alleen van hard werken krijg je geen burn-out. Ik help jou op een eenvoudige manier tijd voor jezelf te maken en bijgevolg makkelijker met stress om te gaan. Dat beloof ik je!

Ben jij er klaar voor om te investeren in je eigen welzijn en gezondheid? En wil je er helemaal voor gaan?

Word meester van je eigen gedachten en je toekomst!

Ik wil mensen als jij begeleiden, inspireren en motiveren. Een proces waarin je op zoek gaat naar je identiteit, je waarden en normen. Ben jij iemand of ken jij iemand die toe is aan verandering? Neem contact met me op.

Tot binnenkort misschien.

De toekomst hangt af van wat je vandaag doet.

Daarom is het nú tijd om er iets aan te doen. Laat je begeleiden door een erkende coach.
Als erkend coach begeleid ik jou in het krijgen en ervaren van nieuwe inzichten.
Door de confrontatie aan te gaan, word je je bewust van wat jou op dit moment belemmerd om voluit te leven. Nieuwe gewoontes en nieuwe patronen zorgen ervoor dat je andere keuzes durft maken. Keuzes die écht bij je passen!

Wat mag je verwachten:

Stress en Burn-outcoaching is een traject van een aantal sessies: In 8 stappen  “Minder klachten en meer energie”.

Ik gebruik o.m. ademhalingsoefeningen en powernaps. Ik geef je inzicht in je overtuigingen die jou momenteel tegenhouden je doel te bereiken.

Fase 1: Opladen

 1. Je fysieke en mentale toestand accepteren
 2. Je krijgt inzicht in je klachten en stressbronnen
 3. Je herstelt je conditie: ontspannen, slaap, bewegen en voeding

Fase 2: Oplossen

 1. Je leert minder piekeren en omgaan met emoties
 2. Je vindt oplossingen voor je stressbronnen
 3. Je ontdekt je talenten, waarden en missie

Fase 3: Oppakken

 1. Je bereidt de terugkeer naar je werk voor
 2. Je pakt je taken en rollen geleidelijk weer op en voorkomt terugval

Opleidingen

 • Coaching & NLP (L. Swinnen)
 • Stress en burn-out (A. Rogier)
 • Mindfulness (A lotus Seed)
 • Integrated Energy Therapy (I. Sergeant)
 • PMA Professionals (Nederland)
 • Prana Mental Excellence (I. Willems)
 • Sprekers verdienen beter (Comm’Academy)

Contactgegevens

Diensten Karolien Minnaert

Individuele sessie 60 minuten

60

Karolien is een zeer bekwaam burn-out coach die tijd neemt voor haar klanten. Ze zorgt voor een persoonlijke sfeer waardoor ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Ze luistert zonder vooroordelen. Door alle technieken die ik van haar leerde, heb ik nu een andere kijk op het leven en mezelf. Ik reageer anders op situaties die vroeger problematisch waren voor mij. Ik voel me een nieuw persoon! Ik ben veel gelukkiger en haal meer uit het leven. Ik ben veel rustiger en niet langer een stresskip:-) Karolien is een echte aanrader mocht je het eng vinden om bij een coach te gaan.

Kimberly, Kimberly V.H.

Na ons eerste telefonisch gesprek had ik onmiddellijk een goed gevoel. Zelfs telefonisch gaf jij mij al rust en daarna werd het alleen nóg beter. Je leerde me mijn grenzen zetten en dat ík belangrijk ben. Ik heb terug mijn eigen leven in handen. Karolien, je hebt me doen inzien dat ik nog een eigen leven heb. Jij hebt mij weer rust gegeven!

G.K., G.K. Turnhout

Dag na dag voelde ik mezelf vastrijden in mijn taken en werkomgeving. In de namiddag was ik al mijn energie kwijt en me ontspannen kon ik niet meer. Ik voelde snel een goeie klik met jou. Eindelijk iemand die me begrijpt. Ik kreeg door jou weer tonnen energie en zelfvertrouwen. Ik heb mijn privé-leven en goed gevoel terug.

Karolien, je bent een steun en rustpunt. Je leerde me omgaan met de harde realiteit en ik vond oplossingen. Karolien is een coach die naast je staat, maar je moet het wel zelf doen.

Anoniem, Anoniem, Turnhout

Over mij