Katy Groepspraktijk Groeistof

Time – Focus – Balans coach, ook voor ADHD en andere psychische klachten

Hallo,

Ik ben Katy en mama van een zoon van 17 en een dochter van 6 jaar oud. Een mooie en boeiende uitdaging om groot en klein van overeenkomstige noden en behoeften te voorzien. Naast mama zijn, werk ik ruim 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en heb ik een passie voor ‘hoe we in het leven staan en met onze tijd omgaan’.

Ben je benieuwd naar Time – Focus – Balance coaching, ADHD coaching, het (priori)TIJD traject en de REALIZ agenda?

Lees gerust verder want op deze pagina neem ik je mee in wat mijn passie en expertise voor jou kan betekenen naar effectieve verandering in je LEVEN & TIJD.

Vooruitgaan begint bij stilstaan…

Een boeiende zoektocht naar jezelf en meer grip in jouw leven & tijd

Ervaring en opleiding

Als ergo- en creatief therapeut ben ik meer dan 20 jaar werkzaam op de afdeling angst– en stemmingsstoornissen in een psychiatrisch ziekenhuis waarbij ik mensen begeleid met een (manische) depressie, angstproblematiek, ADHD, autisme en CVS.

Naast ergo– en creatief therapeut ben ik ook nog life coach, professional organizer, Acceptence Commitment Therapeut en Mindfulness & zelfcompassie therapeut in opleiding.

Ik heb kennis van verbindende communicatie, timemanagement en de Mindfulness Based Cognitieve Therapy, narratieve- , oplossingsgerichte- en cognitieve gedragstherapie.

Diensten Katy Vanderstraeten

Kennismakingsgesprek 30 minuten

0

Sessie ADHD coaching 60 minuten

55

Time-Focus-Balance coaching 60 minuten

55

Sessie (priori)Tijd traject 60 minuten

55

Coaching 60 minuten + REALIZ agenda

90

Toelichting op coachingstrajecten

Time-Focus-Balance coaching 

Misschien heb je weinig energie, ben je sub-assertief, chaotisch in organisatie, aandacht, tijd en ruimte… en zijn multi-tasking, verveling en uitstelgedrag je niet vreemd. Blokkeren deze stoorzenders jou, in wat je graag zou willen doen in je LEVEN & TIJD.

Wil je hierin actie ondernemen … en investeren in jezelf?

Dat kan door het ontwikkelen en vergroten van vaardigheden zoals een goede zelfzorg, timing, planning, prioritering, bewust keuzes maken, communicatie, organisatie, het vermogen van hier en nu zijn, …  Door deze concreet in je LEVEN & TIJD in te zetten kan je verder vooruitgaan en ervaar je meer rust in je hoofd, huis, tijd en zijn.

Ook personen met een diagnose depressie, angst, manische depressie, CVS en ADHD kunnen bij mij terecht voor zorg op maat in hun LEVEN & TIJD.

Wil je inzetten op je vaardigheden waardoor je bereikt wat je graag wilt bereiken?

Maak een online afspraak en krijg meer grip op je LEVEN & TIJD.

AD(H)D coaching

Ben je op zoek naar enkele handvatten om met AD(H)D om te gaan?

Maar lukt het jou niet alleen?

Dan kan deze coaching jou een duwtje in de rug geven!

  • In het grip krijgen op: tijdsbesef, planning, prioriteiten, to-do lijsten, doelen.
  • In het hanteren van stoorzenders zoals mentale en fysieke energie, een laag zelfbeeld en zelfvertrouwen, communicatie, stress, focusproblemen, uitstelgedrag, chaos in organisatie en in huis en het meer leren reguleren van emoties en impulsiviteit, …
  • Door de focus te leggen op het aanleren van vaardigheden kan je op korte en lange termijn profijt halen naar meer rust in jouw hoofd, ruimte, tijd en zijn.

Dit op basis van oplossingsgerichte, cognitief-gedragstherapeutische methodieken, technieken uit ACT, mindfulness, chaosvriendelijke strategieën en een aanpak gericht op jouw mogelijkheden.

Herken je je in deze zaken en ben je klaar om jouw doelen aan te pakken?

Maak een online afspraak en we gaan samen aan de slag om het beste uit jezelf te halen.

(priori)TIJD traject

Is het 5 voor 12? 

Kom je niet tot de dingen waar je ‘echt’ wil toekomen?

In een online 3 sessie (PRIORI)TIJD traject:

  • Zet je jouw tijd-DNA in kaart.
  • Sta je stil bij wat jij belangrijk vindt in jouw LEVEN & TIJD.
  • Spoor je jouw stoorzenders op, die de weg blokkeren naar jouw doelen.
  • Bekijk je de impact van je stoorzenders op jouw LEVEN & TIJD.
  • Zoek je uit hoe je jouw stoorzenders in toom kan houden of kan opheffen zodat je in jouw LEVEN & TIJD meer kan komen waar je ‘echt’ wil toekomen.

Heb je op het einde van het traject jouw persoonlijk kompas, dat jou de juiste richting zal geven naar meer rust in jouw hoofd, leven & tijd.

Geef ‘PRIORI’teit aan jouw ‘TIJD’ door je 1ste online afspraak van 1u te boeken.

Structuur, overzicht, focus en balance…

geeft rust in je doelen, huis, hoofd, leven, tijd en zijn.

REALIZ agenda

Heb je nood aan een agenda, die meer rust kan brengen in je drukke leven, tijd en hoofd?

Dan is de REALIZ agenda (1 jaar, A5 ongedateerd en jaarlijks aanvulbaar) echt iets voor jou.

De REALIZ agenda is een tool die we gebruiken als agenda, het verzamelen van to do lijstjes en ideeën, het aanleren van nieuwe gewoontes, het creëren van overzicht adhv een menuplan, boodschappenlijst, … en enkele handige gadgets die het organiseren gemakkelijker zullen maken.

Ben je overtuigd dat deze organizer echt overzicht kan brengen?

Haal de ‘REALIZ agenda basispack’ voor 29 euro (+ 5 euro verzending in België) in huis!

Aangezien hij ongedateerd is, kan je hem elk moment van het jaar opstarten en na een jaar terug aanvullen met de ‘REALIZ agenda ‘navulpack’ voor 20 euro (+ 5 euro verzending in België).

Koop de REALIZ agenda aan in de ‘Groepspraktijk Groeistof’ webshop

Coaching + REALIZ agenda 

Wil je concreet aan de slag met de REALIZ agenda …

en de REALIZ agenda als basis gebruiken voor meer planning, structuur en overzicht maar weet je niet hoe je dit in je leven & tijd kan aanpakken?

Dan kan het volgen van 2 sessies REALIZ agenda + coaching een mooie opstart zijn, om met de REALIZ agenda praktisch aan de slag te gaan. We staan stil bij je life–work-balance, de organisatie van je huishouden, je gezin en vrije tijd. We hebben ook oog voor je zelfzorg, al je rollen en relaties en al de ballen die je in de lucht moet houden. Bij dit pakket wordt de REALIZ agenda gratis binnen de week verstuurd naar jouw thuisadres in België.

Een mooi cadeau dat je, jezelf kan geven… en boek je 1ste online afspraak in… naar meer rust in je hoofd, leven & tijd.

Testimonials

Katy helpt mij met bewust worden van alle activiteiten. Daarnaast met het laten inzien hoeveel energie taken soms kosten. Door inzicht te creëren in alle taken sta ik meer stil bij wat voor mij vrije tijd is en waar ik blij van word. De Realiz agenda helpt mij overzicht te bewaren. Per week is genoeg ruimte om alle afspraken op te schrijven en zo vergeet ik ook niet meer mijn boodschappen, mijn dromen en is mijn to do list overzichtelijk. De online begeleiding is voor mij ideaal.  Reisafstand doet er opeens niet meer toe en vanuit een vertrouwde omgeving kan ik mijn verhaal doen.

Bedankt Katy!

Ik voelde een onmiddellijk een klik met jou. Jij bent ‘echt’ en dat kon ik steeds heel erg appreciëren.

Met al je inzichten en tips kan ik aan de slag en onze gesprekken waren steeds een verrijking.

Jij bent voor mij… een belangrijke persoon geweest in mijn verwerkingsproces.

Katy,

Bedankt om op jouw manier naar mij te kijken. Om erkenning te bieden, ruimte te creëren en nooit een oordeel te vellen.

Jouw betrokkenheid gaf mij de mogelijkheid om met jou mijn kwetsbaarheid te delen.

Bedankt om die verbindende therapeut te zijn die ik nodig had.

Hartverwarmend!

Ik kwam thuis en wist soms letterlijk niet waar ik moest beginnen. Op dat moment leek mijn hoofd niet mee te willen, alles was blanco. Terwijl op andere momenten mijn hoofd zo vol zat en er dus niets meer bij kon. Het resultaat bleef hetzelfde, ik geraakte nergens, alles bleef liggen en stapelde zich letterlijk en figuurlijk op.

Katy gaf me een startpunt waar ik opnieuw kon beginnen, gaf me terug een houvast, ik kon mijn hoofd vrij maken en had weer tijd voor andere zaken dan enkel het broodnodige. Aanvaarden dat ik dingen anders aanpak en uitvoer dan mijn omgeving was een deel van het proces. Ik bepaal nu mijn eigen tempo en zorg voor een planning die voor mij werkt. De dagen verlopen vlotter, er is geen berg meer waar ik doorheen moet en het is ok om eens een offday te hebben.

Over mij