Mieke kleur

Zelfzorg- en anti-stress coach

Mijn naam is Mieke Van Damme, jouw zelfzorgcoach / anti-stress coach

Ik heb 3 kinderdagverblijven opgericht waar ik met een team, ouders en kinderen alsook externen heb gewerkt. In mijn verleden had ik vaak te maken met verschillende stress-factoren met als gevolg moeheid, concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, pijn en futloosheid. Door allerlei technieken leerde ik mijn lichaam en geest weer te ontspannen. Ik leerde mijn lichaam en mijn grenzen beter kennen.

Met deze ervaringen op zak wil ik dit nu delen met mijn medemens. Zorgen zit in mijn natuur. Mijn missie is er voor te zorgen dat iedereen zich geholpen voelt . Ik haal voldoening uit het contact en omgaan met mensen.

Ik ben sterk in het overbrengen van de boodschap. Vlot en correct communiceren, probleemoplossend denken zijn een deel mijn tools. Ik help jou om te groeien naar de betere en misschien wel beste versie van jezelf.

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij

Anti stress coaching individueel

Droom je van rust en ontspanning?  Voel je je niet meer zo goed in je vel en wil je ondersteuning? Wil je terug plezier in je leven?

Dan ben je hier op de juiste plaats.

Zorgen voor jezelf is van heel groot belang. Want zorgen voor jezelf geeft je ook de kans om beter te zorgen voor een ander.

Maar… hoe beginnen we daar nu aan?

Via Body Stress Relief  technieken breng ik lichaam en geest weer tot rust.

Ervaringen

Ik ben een duizendpoot en een ervaringsdeskundige op alle vlakken als het over een kinderdagverblijf gaat. Dit met meer dan 20 jaar ervaring en 3 eigen kinderdagverblijven op mijn naam wil ik graag mijn kennis en expertise delen met jou.

Opleidingen

  • Gediplomeerd kinderverzorgster
  • Aromatherapeut
  • Aromatouch techniek massage
  • Nummeroloog

Diensten Mieke Van Damme

Kennismakingsgesprek 30 minuten

0

Intake gesprek 60 minuten

45

Sessie anti-stress coaching, 90 min.

75

Anti stress coaching kinderdagverblijf

Droom jij van een succesvolle bezielde carrière die je elke dag vreugde en voldoening brengt?

Ben je het ook beu om lange uren te kloppen en weinig ondersteuning te krijgen? Heb je genoeg van die tijdrovende (administratieve) taken waardoor je minder tot geen tijd meer hebt voor hetgeen dat je oorspronkelijk wilde doen? Kortom, wil je meer tijd kunnen spenderen aan dingen die je graag doet?

Zijn je antwoorden drie keer JA? Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Ik ontzorg de zorgen in jouw kinderdagverblijf. Geen tijdrovende taken meer voor jou, alleen maar zaken die je nog graag doet. Ik ben een duizendpoot en een ervaringsdeskundige op alle vlakken als het over een kinderdagverblijf gaat. Dit met meer dan 20 jaar ervaring en 3 eigen kinderdagverblijven op mijn naam wil ik graag mijn kennis en expertise delen met jou.

Vanuit een opgebouwde expertise rond alles wat met een kinderdagverblijf te maken heeft verlaag ik de stressvolle werkdruk. BV. Opmaak kwaliteitshandboek, risicoanalyse, memo-Q en groepsdynamiek. Zo kan jij als organisator je focussen op de taken die ervoor zorgen dat je kinderdagverblijf blijft groeien. Mijn doel is streven naar samenhorigheid en verbinding als collega’s onder elkaar. Bovendien geen grote hap uit je budget want je hoeft geen extra personeel in dienst te nemen. Wij zien ook bij enkele try-outs dat, als je kan richten op de taken die je graag doet er ook meer ruimte is voor mogelijkheden.

Mijn doel is: jou te zien slagen in jouw droom.

Via een intakegesprek kijken we waar de noden liggen en maken we een plan op maat.

Over mij