Nathalie De Keyser coach

Eenzaamheid en isolatie

Hallo, ik ben Nathalie De Keyser en trotse mama van een pittige 2-jarige dochter. Na 13 jaar met veel passie actief te zijn geweest in de zorgsector, heb ik al mijn professionele ervaring gebundeld om jou op een unieke en persoonlijke manier te gaan ondersteunen en helpen. Praten met een ervaren coach die goed luistert, doordacht adviseert en regelmatig opvolgt is de beste manier om je te kunnen uiten en jouw gedachten de nodige tijd en ruimte te geven om allerlei dingen te verwerken. Praten kan stress, eenzaamheid en sociale isolatie voorkomen.

Daarom vind ik het enorm belangrijk om hier optimaal op in te zetten. Omdat oprecht luisteren belangrijk is en omdat jij belangrijk bent! Met mijn kernwoorden “ondersteuning”, “veiligheid”, “hoop” en “meerwaarde” ga ik graag met jou aan de slag.

Ondersteuning

In moeilijke tijden heeft iedereen wel eens nood aan ondersteuning. Een luisterend oor waar jij zonder zorgen mag zijn wie je bent en jouw emoties en gedachten mag delen.

Één van de vier blaadjes van het klavertje vier geeft jou ondersteuning.

Veiligheid

In een open, warme sfeer jouw verhaal vertellen en jezelf daarbij gemakkelijk voelen. Waar de ruimte is om te acclimatiseren.

Één van de vier blaadjes van het klavertje vier geeft jou veiligheid.

Hoop

Hoop ziet het onzichtbare, voelt het ontastbare en bereikt het onhaalbare. Het is iets dat ieder mens in zich heeft. Is het niet op grote schaal, dan wel in de kleine dingen van het leven. Samen ga ik met jou doelgericht op zoek naar de praktische handvaten om de rugzak van jouw leven minder zwaar te maken.

Één van de vier blaadjes van het klavertje vier geeft jou hoop.

Meerwaarde

Jouw verhaal delen en oprecht het gevoel hebben dat er geluisterd wordt. Waar heb JIJ nood aan? Praten helpt!

Je afsluiten kan leiden tot beduidend meer stress en eenzaamheid dan dat je er zonder schaamte over kan praten. Hierin wil ik voor jou het verschil maken.

Één van de vier blaadjes van het klavertje vier geeft jou meerwaarde.

Ervaringen

  • Zorgkundige op de dienst Neurologie (9 jaar)
  •  Zorgkundige in de thuiszorg (3 jaar)
  •  Opvoedster in een speciale zorgvoorziening voor mensen met de ziekte van Huntington (1 jaar)

Contactgegevens

Opleidingen

  • Diploma Zorgkundige (HIVSET Turnhout)
  • Attest Gevormde Stagementor en -begeleider (Uni-form)

Testimonials

Testimonial Nathalie de Keyser

Klankbordsessie

In deze klankbordsessie gaan we op een persoonlijke en vertrouwde manier samen virtueel aan de slag. In jouw vertrouwde omgeving, kies jij hoe en waar jouw verhaal gedeeld wordt. Dit kan in jouw zetel, bureau of tuin zijn. Het maakt niet uit welke kledij je draagt en eventueel met een dekentje rond je benen gewikkeld zit. Je kan kiezen of je de video aan of uit zet. Alles gebeurt op jouw tempo.

Diensten Nathalie De Keyser

Kennismakingsgesprek 30 minuten

0

Sessie 30 minuten

35

klankbord sessie 60 minuten

nu 30

Over mij