Tinne De Bie

Creatieve coach – Hartekracht

Op zoek naar antwoorden

Je voelt al langer dat je leven om verandering vraagt, dat er iets niet klopt. Je bent op zoek naar antwoorden, naar wat het dan wel is dat je wil of nodig hebt, maar je geraakt er niet uit. Het antwoord dat je ‘daarbuiten’ vindt, werkt niet voor jou. De tijd is aangebroken om naar binnen te keren en opnieuw te leren voelen wat daar leeft.

Hartekracht helpt je het antwoord in jezelf te (her-)ontdekken.

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding.

Wat als iedereen op aarde zou leven met een open hart en vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven zou staan? Hoe mooi zou dat niet zijn?

Dat is ook mijn droom voor jou: dat je je niet langer afgescheiden en alleen voelt, maar dat je desondanks de pijn en de donkere periodes die je meemaakte, met liefde en een open hart in de wereld kan staan. Dat je niet enkel overleeft en de dagen door spartelt, maar dat je leeft met hart en ziel.

Hartekracht

Hey, ik ben Tinne

auteur van het boek ‘Hartekracht, licht in het donker’ en ik sta te popelen om meer hartekracht in je leven te brengen.

In 2014 heb ik zelf ervaren wat hartekracht werkelijk betekent. Mijn leven veranderde plotsklaps toen ik het nieuws vernam dat mijn moeder om het leven werd gebracht. Het voelde alsof een bulldozer mijn hart verpletterde. Maar temidden van die hartverscheurende pijn besefte ik iets heel belangrijks en kostbaars. Deze pijn kwam niet voort uit jaren van kwaadheid omdat ze mij als kind had achtergelaten. De pijn was enkel zo heftig omdat hij voortkwam uit pure liefde. Met dat besef opende de poort van mijn hart zich eindelijk opnieuw voor het leven.

Samen op zoek naar het antwoord

Meestal is het antwoord dat je zoekt of nodig hebt heel eenvoudig, ergens diep vanbinnen ken je dit antwoord al. Maar wanneer je je midden in de storm, de uitdaging bevindt, zie je het even niet.

Tijdens een persoonlijke sessie bekijken we samen waar het schoentje knelt en waar jij nu nood aan hebt. Je verhaal kwijt kunnen, ruimte krijgen om jezelf te ontmoeten en een andere kijk zorgen ervoor dat obstakels transformeren in uitdagingen waarmee je aan de slag kan. Samen vinden we het antwoord dat jij zoekt.

Tevens krijg je praktische tips aangereikt die je makkelijk kan toepassen in jouw leven. Ook creatieve of energetische oefeningen maken deel uit van de sessie, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt.

De kracht van creativiteit

Wanneer je doorheen een moeilijke periode gaat, biedt creativiteit je een uitlaatklep en een veilige plek om je emoties een plekje te geven. Het gaat enkel tussen jou en je blad papier of je doek. Al je frustraties, al je onrust… al je emoties kan en mag je overdragen aan het blad papier. Hierdoor krijgen ze de kans om je systeem te verlaten waardoor er een stukje rust kan terugkeren.

Het gaat niet om het resultaat. Waar het wel om gaat is dat je aan de slag gaat met kleur en terug in beweging komt. Al zijn het gewoon gekleurde lijnen of vlakken, door de beweging kan er opnieuw kleur doorheen je leven stromen.

Het werken met kleur en creativiteit zorgt er zodoende voor dat je minder piekert en meer tot rust komt. Je leert naar je gevoel luisteren en je wordt geïnspireerd om problemen als uitdagingen te bekijken.

Als Vedic Art Teacher zie ik het telkens weer bij mijn cursisten: werken met kleur raakt en opent je hart, het brengt je opnieuw dichter bij jezelf waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf.

Samen werken aan een sterkere hartsverbinding

voor meer rust, harmonie, inzicht en innerlijk evenwicht in je leven. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijker voor jou om het antwoord in jezelf te herkennen.

Kennen we elkaar nog niet? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ben je klaar om samen aan de slag te gaan en te bouwen aan een sterkere hartsverbinding, boek dan een sessie.

Opleidingen

  • Integrale gezondheidsbegeleider,
  • Vedic Art Teacher,
  • Levens- en zielemissiecoach,
  • Intuïtieve ontwikkeling,
  • Talentgedreven coachen,
  • Reiki en sjamanistische opleidingen

Contactgegevens

Diensten Tinne De Bie – Creatieve Coach & Hartekracht

Kennismakingsgesprek

30 minuten

0
  • Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar jij nood aan hebt. Zo ontdekken we samen of ik jou kan verder helpen op je pad. Daarnaast ontvang je alvast enkele praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Coaching sessie

60 minuten

60
  • Tijdens een persoonlijke sessie bekijken we samen waar het schoentje knelt en waar jij nu nood aan hebt. Je verhaal kwijt kunnen, ruimte krijgen om jezelf te ontmoeten en een andere kijk zorgen ervoor dat obstakels transformeren in uitdagingen, waarmee je aan de slag kan.

Energetische coaching

90 minuten

80
  • Tijdens een energetische coaching sessie kom je op verhaal. Je krijgt ruimte om jezelf te ontmoeten. Je leert met een andere blik naar je obstakels kijken waardoor deze transformeren in uitdagingen. Daarnaast is er ruimte voor creatieve of energetische oefeningen, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt

Toelichting diensten en informatie

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar jij nood aan hebt. Zo ontdekken we samen of ik jou kan verder helpen op je pad. Daarnaast ontvang je alvast enkele praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Coaching sessie

Tijdens een persoonlijke sessie bekijken we samen waar het schoentje knelt en waar jij nu nood aan hebt. Je verhaal kwijt kunnen, ruimte krijgen om jezelf te ontmoeten en een andere kijk zorgen ervoor dat obstakels transformeren in uitdagingen, waarmee je aan de slag kan. Tevens krijg je praktische tips aangereikt die je makkelijk kan toepassen in jouw leven. De sessie duurt 1 uur.

Energetische coaching

Tijdens een energetische coaching sessie kom je op verhaal. Je krijgt ruimte om jezelf te ontmoeten. Je leert met een andere blik naar je obstakels kijken waardoor deze transformeren in uitdagingen. Daarnaast is er ruimte voor creatieve of energetische oefeningen, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt. De sessie duurt 1,5 uur.

Testimonials

Toch wel een beetje met een bang hartje heb ik de stap gezet voor een gratis gesprek. Ik ben nogal een denker en wist niet goed of dit wel iets voor mij zou zijn. Anderzijds besefte ik ook wel dat ik op sommige momenten heel erg in beschermingsmodus zit en wel eens ‘vergeet’ te voelen. En eigenlijk had ik niets te verliezen, want het was een gratis gesprek. Dus hey, ik kon geheel vrijblijvend eens aftasten. Het was me dus wel duidelijk dat het tijd was om eens terug helemaal in die verbinding te gaan. Mijn kern terug op de voorgrond te zetten en krachtig te laten schijnen. Tinne is een kampioen in het op een geheel natuurlijke wijze jouw hart te laten spreken, zonder je hoofd af te wijzen. Ik kom niet vaak mensen tegen die op een serene en respectvolle manier zo mooi en puur naar jouw verhaal luisteren. Wel Tinne is echt wel 1 van die uitzonderingen. En meer zelfs. Ze slaagde erin om mij op nog geen kwartier tijd helemaal in de rust te brengen. Niet evident als je zou weten dat ik chronische hyperventilatie heb. Tinne is dus maw goud waard. Dank je wel Tinne!

Joke
certificaat multidisciplinair team

Over mij