Wim Heinkens RH

Expert in het verwijderen van angsten en fobieën.

 

Mijn naam is Wim Heinkens en heb mij gespecialiseerd in het verwijderen van angsten.
Ik doe dit met NLP-technieken en/of Hypnose.

Toen ik met NLP begon zag ik de kracht daarvan om op een snelle manier angsten te verwijderen, maar niemand die het toepast! Tijd om hierin verandering te brengen.

Heb jij last van een belemmerende angst?

Wat is dat? Heb jij soms last van hartkloppingen waar het niet hoort. Of kortademig of zenuwachtig of hyperventilatie en dat op momenten dat jij het niet wilt.
Maar het kan ook gedrag zijn, zoals uitstelgedrag, ontwijken van zaken die je moet doen. Of perfectionist zijn.
Allemaal kenmerken die om een belemmerende angst kunnen wijzen.

Als je weet dat je dat hebt, weet dan ook dat er heel wat oplossingen bestaan tegen angst. Soms met eenvoudige zaken, het verminderen van de stress prikkels, het aanpakken van je ademhaling, en met het werken aan je zelfvertrouwen kom je ook al ver. Het vraagt heel wat werk, maar je kan het zelf.

Stel je voor dat je van je angst kan verlost te raken en dat zonder veel inspanningen voor jou en ook hoe snel je van je angst af kan raken maar vooral met zekerheid.

Ik zorg voor een veilige en relax gevoel, waarin ik jouw angst van op afstand (letterlijk en figuurlijk) analyseer en jou beter leer kennen en dit zonder dat jij in jouw angst hoeft te kruipen.

We gaan samen voor een snelle en efficiënte aanpak gaan, waarin jij zowel rationeel als onderbewust geholpen word om je storende angst te verwijderen.

“Angst klopte aan de deur. Geloof deed open. Er was niemand”
Martin Luther King

Opleidingen

  • NLP practitioner 2x door (Marleen Devisch & Alex Peeters)
  • NLP master practitioner 2x door (Marleen Devisch & Alex Peeters) & 1x door (Joost van der Leij)
  • Coaching fundamentals (Marleen Devisch)
  • Licensed NLP Coach (Marleen Devisch)
  • Licensed Advanced NLP master practitioner (Joost van der Leij)
  • Hypnotic Practitioner 2x (Alex Peeters)
  • Licensed Advanced Hypnotic Practitioner  (Richard Bandler co-founder of NLP, Kathleen & John La Valle, President of the society of NLP)

Contactgegevens

Hoe gaan we te werk

Na een intake gesprek doe ik een inschatting  mbt angst. Dat geeft richting  aan een inschatting van het aantal sessie.
Indien het een specifiek fobie is het normaal in één sessie opgelost.
Als er meerdere sessies nodig zijn, geef ik enkele skills mee die de angst kunnen verminderen. En een methode om instant je angst te neutraliseren als je deze voelt opkomen. Vervolgens gaan we de skills versterken en in jouw programma plaatsen. Dat is wat ik uiteindelijk doe, ik analyseer jouw software, om vervolgens de kortsluiting (trigger van jouw angst) te markeren om deze vervolgens te overschrijven met jouw nieuwe of al rationeel gekende skills. Afhankelijk van de soort angst kan dit meerdere sessies in beslag nemen.

Diensten Wim Heinkens

Kennismakingsgesprek 40 minuten

0

Angst bestrijdingssessie 110 minuten

247

Testimonials

Annick (nyctofobie)  Na 42 jaar niet meer bang in het donker. Wat een verademing na al die jaren van stress, onrustige nachten en ondiepe slaap. Dank je wel Wim

Annick

Bart (spreekangst) Heerlijk om nu in discussie te gaan met wildvreemde mensen nu komen zij naar mij toe en sta ik niet meer zelf aan de kant.

Bart,

Over mij