Foto's Teambuilding

Ons team van de groepspraktijk komt om de 2 maanden samen om ook onszelf STOF te geven om te GROEIEN.
We creëren, inspireren, leren van elkaar en van anderen zodat ook wij steeds verder groeien in ons mens-zijn en onze professionele kennis.

Sarina Verbeek – Ik blik terug op een warme en toffe ontmoeting met mijn collega’s uit de online groepspraktijk die doorging op een charmante en inspirerende locatie. Samen zijn wij er helemaal klaar voor en kijken we uit naar de “kick off” !

 

Danielle Goossens – Roels Joke ik heb vanmorgen enorm genoten van de positieve vibes en de vele krachtige persoonlijkheden. Superveel zin om met al deze mensen een team te vormen! Dankjewel om ons op deze manier samen te brengen, Joke! Je hebt me alvast een aantal grenzen doen verleggen.

Linda Stoute – Heel fijn aanwezig te mogen zijn geweest. En dit samen met gelijkgestemden en allemaal met bijzondere expertises. Aangenaam kennis te hebben gemaakt met een ieder die aanwezig was. En complimenten aan de goede en zorgzame ontvangst commitee en locatie namens mij. ❤️

 

Veronique Peeters – Charmante ontvangst op een toplocatie voor de eerste bijeenkomst van de collega’s van de groepspraktijk. Het was fijn mekaar -en ieders specialisatie- te leren kennen. Samen kunnen we zo veel meer!

 

Tinne De Bie – Een warme ontvangst, een inspirerende locatie en het ontmoeten van super toffe, gelijkgestemde collega’s maakten zelfs de technische opstart van de groepspraktijk aangenaam. Samen creëren we een sterk, gedragen netwerk en online platform.

ONZE COACHES HELPEN JE GRAAG MET EEN ONLINE COACHINGSTRAJECT

Heb je vragen hoe dit werkt en wat dit voor jou kan betekenen?