Coach: Lieselot De Tant

Lieselot De Tant groepspraktijk groeistof

LIESELOT DE TANT

Loopbaancoach

[ameliacatalog category=10]

Bestel een product

Wanneer ben je gelukkig in je job?
Hoe haal je voldoening uit je werk?

Tijdens sessies loopbaanbegeleiding vind je een antwoord op deze vragen. De antwoorden zijn namelijk voor iedereen anders.

Maar al te vaak hebben we het gevoel dat we vooral dingen moeten en dat er weinig tijd over is om te mogen genieten van de eenvoudige zaken in het leven.

Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar mogelijkheden om je beter in je job te voelen, meer balans te vinden tussen werk en privé, of misschien is er wel een andere job die beter bij jou past.

Ik werk voornamelijk met mensen die de lat heel hoog leggen voor zichzelf, die altijd klaar staan voor anderen en daarbij zichzelf vergeten. Sommige mensen noemen mij ook wel een feel-good-coach, omdat ze op het einde van de sessie een veel beter zicht hebben op hun waarden, talenten, ze zich veel meer bewust zijn van wat ze waard zijn en zich dus beter in hun vel voelen.

Wie ben ik?
Ik ben Lieselot, apotheker en loopbaancoach, gespecialiseerd in zelfvertrouwen en perfectionisme.
Mijn sterktes binnen coaching zijn dat ik heel intuïtief werk, maar tegelijk ook heel rationeel ben en ik kan ingewikkelde situaties soms heel eenvoudig voorstellen. Wanneer je het zelf niet meer weet, bied ik je zonder enige (voor)oordeel een andere kijk op de zaak, waardoor het soms ineens heel duidelijk wordt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

ONZE COACHES HELPEN JE GRAAG MET EEN ONLINE COACHINGSTRAJECT

Heb je vragen hoe dit werkt en wat dit voor jou kan betekenen?