Nathalie B2B

Businesscoach

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen  (Anton Karssen).

Beste lezer,

Welkom! Ik ben Nathalie van Weegen, een trotse alleenstaande moeder van Rien en Noor, gevestigd in Brugge. Als bedrijfscoach help ik ondernemers om structuur in hun bedrijfsvoering te brengen, terwijl ik streef naar een overvloedige mindset. Ons gezin wordt vervolledigd door onze vrolijke Golden Retriever en drie katten die we een warme thuis hebben geboden.

Na jarenlang managementfuncties te hebben bekleed in de medische sector, heb ik in 2016 besloten mijn passie voor ondernemen te volgen. Deze reis van ondernemerschap heeft mij geleerd dat geduld en consistentie essentieel zijn. Met vallen en opstaan, toewijding aan persoonlijke groei en introspectie, ben ik uitgegroeid tot een bedrijfsleider, high-performer en gelukkige vrouw die ik vandaag de dag ben. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en sta klaar om jou te ondersteunen in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Mijn expertise omvat:

 • Persoonlijke betrokkenheid: Als actieve consultant begrijp ik de behoeften van mijn klanten als geen ander, waardoor ik effectieve oplossingen kan bieden voor gestroomlijnd en winstgevend ondernemerschap.
 • Content creatie: Of het nu gaat om het formuleren van missie, visie en waarden, het opstellen van bedrijfsprocessen, of het begeleiden van onboarding- en offboarding-processen, ik begeleid je stap voor stap.
 • Informatiebeheer: Ik ben bedreven in het detecteren van knelpunten en lekken, waardoor ik snel kan ingrijpen om de koers te corrigeren.
 • Automatisering: Ik automatiseer repetitieve taken, waardoor er meer tijd vrijkomt voor strategische activiteiten.
 • Overvloedige mindset: Mijn aanpak is gericht op overvloed, waarbij ik de oorzaken van problemen aanpak in plaats van slechts symptomen te behandelen.

Ik kijk er naar uit om jouw gids te zijn op jouw pad naar succes.

Nathalie van Weegen

Ervaringen

 • Oprichter van Mesena, een innovatief medisch secretariaat, dat freelance praktijkondersteuning biedt aan zorgprofessionals.

Opleidingen

 • Master in Results-Carl van de Velde Trainingsinstituut Antwerpen
 • Bachelor medisch secretariaat
 • Verkoop jezelf- SBM
 • Marketing en Sales- Unizo Go4bussiness
 • Communicatie skills- Syntra West
 • ASO-Economie – Moderne Talen

Contactgegevens

Diensten Nathalie van Weegen – businesscoach

Kennismaking 30 minuten

0