Oktober = ADHD maand 2022

Waarom een ADHD maand 2022? De symptomen van AD(H)D werken vaak belemmerend in het dagdagelijks functioneren in het gezin, op school, het werk en het sociaal leven. Wij vinden het belangrijk om hier eens per jaar extra bij stil te staan. Dit doen wij onder andere middels workshops, geen ADHD week 2022 maar een ADHD maand 2022 met elke week een workshop met een speerpunt voor die week. 

Soms kunnen deze kenmerken leiden tot een negatief zelfbeeld, faalangst, perfectionisme of stemmingsstoornissen. 

Personen met AD(H)D hebben anderzijds ook heel wat positieve eigenschappen die ze kunnen inzetten in hun leven zoals humor, een groot probleemoplossend – en relativeringsvermogen en creativiteit. En zijn vaak ook heel open, eerlijk en empathisch naar anderen toe. 

Het hebben van ADHD hoeft echter geen probleem te vormen als je weet hoe ermee om te gaan. De kenmerken en gevolgen verschillen per persoon, net als de mogelijkheden om goed te functioneren met AD(H)D. Gelukkig zijn er veel effectieve manieren die ervoor zorgen dat je mét AD(H)D een goed leven leidt. Meer lezen over ADHD, in het engels, kan via de CDC.

Groepspraktijk Groeistof, organiseert in de ADHD maand 2022 voor de 3de maal workshops voor volwassenen met AD(H)D waarbij Katy Vanderstraeten, AD(H)D coach de workshops op een professionele manier zal begeleiden.

  

ADHD maand 2022

Reserveer alvast je online plaatsje voor 1 of  meerdere ADHD workshops:

  • ‘Een opgeruimde agenda’,
  • ‘Een opgeruimd huishouden & huis’,
  • ‘Eerste hulp bij uitstelgedrag voor volwassenen’
  • ‘Krijg meer grip op je impulsen, emoties en gedachten’

Katy kiest voor interactieve ‘AD(H)D workshops’ van max 2u. De groep is max 10 personen zodat ze met jullie persoonlijke vragen aan de slag kan gaan in het omgaan van je ADHD.

Workshop: woensdag 5 oktober 2022 19.30u – 21.30 u       

Ervaar meer rust met een opgeruimde agenda & to do list

In deze ADHD workshop van max 10 personen, komen volgende thema’s aan bod: structuur, routines, agenda, to do’s, notities, prioriteiten stellen, projecten, uitstelgedrag en hyperfocus.

Tijdig inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Deelnameprijs 20 euro.

foto workshop agenda en todo list

Workshop: woensdag 12 oktober 2022    19.30u – 21.30u

Ervaar meer rust met een opgeruimd huishouden & huis.

In deze ADHD workshop van max 10 personen, bekijken we het opruimproces op korte en lange termijn, de methodiek, een opruimplan en de valkuilen.

En bij het organiseren van je huishouden gaan we huishoudroutines, prioriteiten en huishoudsystemen onder de loep nemen.

Tijdig inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Deelnameprijs 20 euro.

Ervaar meer rust met een opgeruimd huishouden & huis

Workshop: woensdag 19 oktober 2022    19.30u – 21.30u

Eerste hulp bij uitstelgedrag, voor volwassenen.

Heb je ook last van uitstelgedrag? En kom je niet tot de dingen waar je wil toekomen?

Dan is deze ADHD workshop met max 10 personen iets voor jou want we staan stil, bij de oorzaken die jou afleiden in hetgeen belangrijk is voor jou en hoe je hier anders kan mee omgaan zodat je toch kan komen tot wat je wil komen waardoor je meer rust en levensvreugde zal ervaren.

Tijdig inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Deelnameprijs 20 euro.

uitstel gedrag ADHD maand oktober 2022

Workshop: woensdag 26 oktober 2022    19.30u – 21.30u

Krijg meer grip op je impulsen, emoties & gedachten.

Heb je het gevoel dat je impulsen je leven leiden, dat je emoties soms als een rollercoaster in jouw leven aanwezig zijn en je gedachten je meenemen in een maalstroom?

Dan is deze ADHD workshop met max 10 personen zeker iets voor jou. We staan stil hoe je je meer bewust kan zijn van je impulsen, emoties en gedachten en welke tools je kunnen helpen om hiermee om te gaan en zo meer grip te krijgen en rust te ervaren in je hoofd & in je leven.

Tijdig inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Deelnameprijs 20 euro.

grip op impulsen