winter actie groepspraktijk Groeistof

De winter is cocoonen…

 • Een kaarsje, een vuurtje, gezellig dicht tegen elkaar op de bank…
 • De winter is naar binnengaan en even stilstaan…
 • Een tijd van inkeer en reflectie…
 • De winter is een tijd dat voor de 1 een heel drukke periode is om naar uit te kijken en voor de andere een tijd is van stilte en confrontatie…

Vanuit Groepspraktijk Groeistof willen we van deze winter… een warme winter maken. Door vanuit stilte bij jezelf, vooruit te gaan en te groeien…

Daarom geven verschillende coachen/therapeuten vanuit de groepspraktijk een warm aanbod. Heb ook jij zin om mee op te warmen? Bekijk onderstaande warme acties en maak er een warme tijd van samen met de collega’s!

Katy Vanderstraeten, ADHD en TIME – FOCUS – BALANCE coach

2022 komt er aan…! Veel ideeën om iets mee te gaan doen, veel leuke plannen om te smeden,… een lijstje hier een lijstje daar… in 2022 geen gemaar.

Ben je op zoek naar een agenda met net dat tikkeltje meer? Dan is de REALIZ agenda beslist iets voor jou! De REALIZ agenda helpt je in de ratrace van je leven, stil te staan bij je dromen en actie te nemen in je plannen, lijstjes en de vele to do’s. De agenda helpt je ook nieuwe gewoontes creëren en bij de wekelijkse routine van menuplan naar boodschappenlijst.

Wat maakt hem zo uniek? Al jouw belangrijke info op 1 plaats en aan te vullen met eigen noden.

realiz agenda

Inschrijven kan hier

Prijs: 34 euro voor de REALIZ agenda (verzendkosten voor België inbegrepen) en een gratis deelname aan de online ‘START TO REALIZ’ workshop naar keuze. 

Met de aankoop van je REALIZ agenda, heb je toegang tot onze REALIZ agenda gesloten facebook groep. Hierdoor krijg je nét dat tikkeltje meer aan extra tips en tricks en een forum om al je vragen of suggesties te lanceren.

Wil jij vandaag de REALIZ agenda?

 Neem dan gratis deel aan de online ‘START TO REALIZ 2022’ workshop om het jaar 2022 goed te starten:

 • Woensdag 8 december 10u – 11u
 • Woensdag 15 december 20u – 21u
 • Dinsdag 18 januari 20u – 21u
 • Dinsdag 25 januari 20u – 21

Maar er is nog meer in december…

Wie een Realiz agenda koopt in december krijgt gratis 7 makkelijke en kindvriendelijke recepten om gezond en tijdbesparend te koken. Collega en voedingsexpert Eva Schacht heeft deze zorgvuldig samengesteld en gebundeld in een leuk e-book.

winter ANN

December = Feestmaand met Ann

Een feest van gezelligheid, samenkomen met familie/vrienden, geschenkjes uitdelen, kerstversiering, warme kleuren. Echter voor velen is dit helaas ook een donkere periode. Het gemis van een dierbare, is meer voelbaar in deze dagen. Verdriet, zich alleen voelen, rusteloos, angst, het dagelijks functioneren is moeilijk.

Dan kan het fijn zijn om met iemand te praten die jou begrijpt. Ik kan jouw verdriet niet wegnemen, maar ik kan wel naar jou luisteren. Samen bekijken hoe het minder zwaar wordt voor jou. Om vervolgens weer in jouw kracht te komen staan, veerkrachtiger te worden in het leven.

Door mijn kennis en ervaring als rouw -en verliescoach en ervaringsdeskundige kan ik jou helpen. Bij het overlijden van een dierbare, echtscheiding, jobverlies en gezondheidsproblemen.

Ik doe een speciale actie: wie een afspraak maakt in de maand december’21, krijgt naast een gratis kennismakingsgesprek, nog 2 sessies met korting.
Normaal gezien betaal je 65€ /sessie. Nu kan je 2 sessies krijgen aan 50€. De actie is tot en met 28 februari ’22! Opgelet, wel je afspraak maken in december!!

winter ANN
winter ANN
Nathalie de Keyser coach winter actie

Langere nachten, koudere dagen en minder zonneschijn: Warme gesprekken zullen er altijd zijn.

Een warm gesprek zorgt ook voor opluchting. Het biedt troost en rust in het hoofd en het zorgt voor ordening in je eigen gedachten. Je ordent als het ware je eigen problematiek en dat biedt vervolgens weer perspectief.

Heb jij zin om je hart te luchten in een oprecht en warm gesprek? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Actie december : 1 klankbordsessie € 30 euro in plaats van € 60

Na het boeken van een klankbordsessie ontvang je van mij een pdf bestand met tips mooie en verrijkende quotes (over hoop, zelfzorg, energie, ondersteuning, etc.).

Onze gedachten kunnen een krachtige invloed hebben op hoe we ons voelen en gedragen.

Daarom is het belangrijk om onze negatieve gedachten te gaan helpen met positieve gedachten. Ze gaan jou een aangenaam gevoel geven en ondersteuning geven aan je reserve-energie.

December… De feestmaand bij uitstek.

We eten en drinken net dat tikkeltje meer dan anders. Hoe fijn zou het zijn om toch gezond te genieten ?
Gedurende de maand december krijgt iedereen bij een eerste gesprek mijn gratis e-book ‘gezonde hapjes maken’. In dat e-book vind je een pak tips en gezonde, feestelijke recepten waarmee je verrast én fit blijft.

Eva winter actie
Goed gevoel workshop

Goed gevoel schakelaar

Schakel jouw good feeling in. De Instant Techniek. Deze gebruik je wanneer jij je angst voelt opkomen. Drie bewezen technieken voor een goed gevoel.

 1. Leer bewust het verschil tussen echt goed voelen en ellendig voelen.
 2. Een eenvoudige techniek om jouw fantastisch gevoel instant op te roepen.
 3. Hoe jij je goed gevoel kan vastleggen.

Stel je eens voor dat jij in staat bent om overal waar nodig, dat jij in staat bent om zelf te bepalen wanneer jij je goed wilt voelen. En dat je dit kan doen bij om het even welke vervelende  situaties.

En toch kan jij ondanks al anderen hun negatieve praat, kan je toch nog goed voelen. Want jij hebt een goed gevoel schakelaar in jouw zak.
En deze valt niet op want je hebt deze altijd bij jou. Met dit pakket zal jij in staat zijn je goed te voelen wanneer jij maar wilt. Komt er angst op een niet waarschijnlijk moment. Ben jij gefrustreerd over iets.

Verschillende manieren om je goed gevoel op te roepen. Met als kersje op de taart. Schakel met een klik je goed gevoel in wanneer je het nodig hebt. Ook als je ziek bent kan dit een klein hulpmiddel zijn (geen geneesmiddel). (Ik geef deze tool mee aan al mijn klanten in het nooit meer angst traject)

Joke Roels

Tijdens de wintermaanden zitten we als gezin gezellig bij elkaar. Soms ervaren we dit wel eens als verstikkend, of zijn de kinderen net wat drukker dan anders, of zijn er meer discussies over opvoeden van mijn kind, jouw kind en onze kinderen…

Hoe fijn zou het zijn om daar meer rust in te krijgen en de gezelligheid en de verbondenheid met alle gezinsleden wat hechter te maken?

ACTIE december: gratis kennismakingsgesprek ipv 30 min nu 60 min +  e-book tools voor ouders nu aan slechts €5