Hypnose

Hypnose werkt

Dit is een zeer controversieel onderwerp omdat de helft van de wereld gelooft in de effecten en genezende krachten van hypnose, terwijl de andere helft hypnotherapie beschouwt als onzin.

Als alle drama en argumenten vervagen, is er maar één ding zeker: hypnose werkt.

Hoe kan hypnose uw leven veranderen?

Hypnotherapeuten zijn al lang een voorstander van de genezende effecten van hypnotherapie en hoe het uw leven kan veranderen. Een roker kan bijvoorbeeld  gewoon stoppen met roken en wil vanwege hypnotherapie nooit een sigaret in zijn handen houden. Er zijn veel andere voorbeelden van de geweldige en positieve effecten die hypnotherapie u kan geven.

Basisrichtlijnen voor hypnotherapie

Als u van plan bent hulp te zoeken via hypnose, zijn er slechts een paar basisrichtlijnen waar u zich bewust van moet zijn.

Het is nooit een goed idee om iemand te zoeken die gelooft dat er maar één soort hypnosetherapie is. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat je roken, duizeligheid, angsten en fobieën kunt genezen met dezelfde soort hypnotische sessies.

Audiotherapie

Er zijn hypnotherapeuten die bijvoorbeeld constant gevraagd worden om beroemdheden en topzakenlieden te helpen. Ze maken vaak een selectie van audio’s die je kan beluisteren om je te helpen met specifieke probleemgebieden. Je moet er natuurlijk een paar proberen, een voor een.

Dit type audiotherapie kan werken, of misschien niet. De fundamentele onderliggende reden hiervoor is houding. Als je niet in hypnose geloofd, neem je de audio niet serieus. Ook vinden sommige mensen het gemakkelijker om in eigen omgeving in trance te raken.

Wil je ook meer weten over hypnotherapie? En hoe het jouw leven op een positieve manier kan veranderen? We nemen graag de tijd voor al je vragen, angsten en twijfels.