Sereniteit en rust

Sereniteit en rust vinden

Ben je op zoek naar meer sereniteit en rust in je leven? Moet je genezen van een diepe pijn of meer kracht en vertrouwen vinden?

Er zijn momenten dat we ons door omstandigheden buiten onze macht enorm verdrietig en geestelijk uitgeput voelen. Toch kunnen we langzaam beginnen met het veranderen van onze focus. Daarbij zal tijd zijn magie laten werken; het zal beginnen de leegte op te vullen die door de oneerlijkheid, het verdriet en de pijn van het leven wordt veroorzaakt.

Rust in ieder van ons

Een geest van sereniteit en rust bevindt zich in ieder van ons. Het is een stille energie van vertrouwen, kracht en waar creatieve gedachten ontstaan.

Vanuit deze vredige plek kunnen we ons beginnen te concentreren op wat we moeten doen. We worden niet verteerd door zelfbeperkende overtuigingen en zorgen die onze energie stelen. In plaats daarvan kunnen we toegang krijgen tot onze grenzeloze gegeven capaciteit.

Sereen leven betekent niet dat we problemen ontkennen of de verantwoordelijkheid voor het oplossen ervan uit de weg gaan. Precies het tegenovergestelde – we vinden de helderheid en de aanwezigheid van de geest om de problemen van het dagelijks leven op een positieve, constructieve manier aan te pakken. In plaats van ons te identificeren met problemen en pijnlijke situaties, benaderen we ze vanuit een rustig centrum waar constructieve ideeën ontstaan.

Vraag jezelf af: Welke gedachten hebben de neiging om mijn bewustzijn van sereniteit en rust te blokkeren?

Als je zou kunnen kiezen, wat zou je dan willen ervaren in je meest serene en rustige momenten?

Breng vandaag een moment in stilte door. Kijk onder en tussen de gedachten die je geest bezighouden. Let op de vredige energie van de levendigheid in je.

Deel deze geest van sereniteit met anderen door vriendelijkheid en constructieve acties. Door het delen met anderen, zul je je meer en meer bewust worden van de sereniteit en rust in je.

Maak kennis met je onze coaches rust